Thursday, 7 September 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!



Assalamualaikum :)

Wana tengah rajin nak join giveaway, contest, segment ni. Makanya kalau ada antara semua yang disebutkan tadi korang nampak, silalah menge'tag' Wana ya. In Shaa Allah Wana akan join! (Nampak tak semangat dekat situ? Haha :x)

Okay back to the post, next giveaway coming from belog bukupinky.blogspot.com. 
Kenapa Wana nampak je terus join giveaway ni? 


Jawapan dia
Sebab Wana nak support sesama newbie. Wana dimaklumkan bukupinky adalah blogger baru dan ini adalah 1st giveaway yang dianjurkan. Wana pun budak baru (kalau salah tolong tunjukkan) dalam arena blogging dan Wana pun belum pernah buat giveaway lagi (soon ya, In Shaa Allah). Jadi, Wana rasa terpanggil untuk memberikan sokongan yang padu dan jitu (gittew) kepada beliau. Ewah, semangat sukan SEA tak habis lagi ni :P


So kawan-kawan lain, marilah kita bersama-sama join & support giveaway by bukupinky ni ya! (Tengah bayangkan Wana berdiri, sebelah kaki pijak lantai tinggi skit sambil mendongak atas & pegang bendera Malaysia. Haha. Okay tak kelakar Wana oi)
marilah mari hey, marilah mari hey

Oh ya, untuk tahu lebih lanjut berkenaan giveaway ini dan juga hadiah menarik yang menanti, jangan malu jangan segan sila click SINI

Good Luck :)



13 comments:

  1. dari GA yang sama...good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html?zx=4088b92bf3b320fc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak. Wana wish goodluck jugak kat awak :)

      Delete
  2. Datang dari Ga yang sama..Good luck..

    https://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  5. Thanks & good luck juga pada Abam Kie :)

    ReplyDelete
  6. πŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  7. jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari segmen yang sama by the way sorry lambat blogwalking, and good luck tau http://mija-blur.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pink.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini..follow..good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  10. selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...